Fungsi pembungkusan vakum

Teknologi makanan semakin berkembang begitu juga dengan mesin dan peralatan serta pemprosesan makanan dan juga pembungkusan makanan.Mesin pembungkusan vakum Quiware adalah kaedah pembungkusan makanan dengan kita buang udara yang adalah pembungkusan atau pembungkusan tanpa udara.

Carousel-6

Udara banyak mengandungi oksigen dan pelbagai kuman yang mana boleh merosakan makanan.Oleh itu jika kita bungkus makanan dengan kaedah buang udara atau tanpa udara , jangka hayat makanan boleh dipanjangkan..walaubagaimana pun perlu lihat kesesuai produk yang hendak dibungkus dan jenis bahan pembungkusan yang digunakan..iaitu pembungkusan yang sesuai adalah aluminium foil atau pun nylon.

Carousel-7

Bahan pembungkusan perlu kedap udara mana kata bahan pembungkusan perlu menahan udara luar daripada masuk setelah pembungkusan vakum dibuat.

Mesin Quiware vakum ini amat ringkas dan mudah dan sesuai untuk kegunaan rumah . Jika dirumah kita boleh bungkuskan rempah ratus dalam plastik kedap udara bagi mencegah aroma rempah hilang.dan macam-macam penggunaan lagi.

Carousel-8

Jika anda berminat untuk dapatkan mesin ini atau keterangan lanjut sila hubungi:0122122341

See More !!